Ολοκληρώθηκε ο 14ος Πανελλήνιος τελικός του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist

Για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Οι επιτυχίες της Ελληνικής Αποστολής στον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ….

Ο Γιώργος 4ος Παγκόσμιος Νικητής 2014 στο WORD

Ο Απόστολος 7ος Παγκόσμιος Νικητής 2014 στο EXCEL

Για 13η συνεχή χρονιά η συμμετοχή της Ελλάδας στον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist στέφτηκε με επιτυχία.

Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές μας για το 2014, που αναδείχθηκαν μέσω του Πανελλήνιου Τελικού, που διεξήχθη στις 03 Μαΐου 2014 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και διοργανώθηκε από την ACTA και την INFOTEST στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas, εκπροσώπησαν τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο Εθνικός μας Πρωταθλητής Γεώργιος Κοσμάς Αντωνόπουλος αναδείχτηκε 4ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην ενότητα Word 2007!

Επίσης, ο Εθνικός μας Πρωταθλητής Απόστολος Ρούσσης κατέλαβε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην ενότητα Excel 2007!

 

Τόσο στο Γιώργο όσο και στον Απόστολο δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια!!!

Η επιτυχία των Ελλήνων Πρωταθλητών είναι τεράστια, αφού στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, υπήρξαν συνολικά πάνω 750.000 συμμετοχές από μαθητές και φοιτητές από σχεδόν 100 χώρες.

Για τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό οι Πρωταθλητές μας ταξίδεψαν και διέμειναν δωρεάν στην Disneyland των Η.Π.Α., με χορηγία της ACTA και της Infotest. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τους Πρωταθλητές της κάθε χώρας, και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έδειξαν την αξία τους και ήταν αντάξιοι των προσδοκιών όλων μας.

Εκτός όμως από το διαγωνιστικό σκέλος ο Γιώργος και ο Απόστολος έζησαν μια μοναδική εμπειρία έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με συμμαθητές τους από όλο τον κόσμο, καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου και στελέχη των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής, όπως η Microsoft, η Autodesk και η Adobe, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στην Disneyland των Η.Π.Α.!

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία και ότι θα ενθαρρύνουν τους συμμαθητές τους να συμμετάσχουν στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους με την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist, να αποκτήσουν το πιο δυνατό χαρτί για το βιογραφικό τους και να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Dallas, Texas, USA για να συμμετάσχουν στον επόμενο Παγκόσμιο Τελικό και, γιατί όχι, να γίνουν αυτοί οι επόμενοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του Παγκόσμιου Τελικού.

Για την ACTA AE και την Infotest,

Τμήμα Marketing & Δημοσίων Σχέσεων

Ολοκληρώθηκε ο 13ος Πανελλήνιος τελικός του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist

Για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Για να δείτε τις φωτογραφίες του διαγωνισμού πατήστε εδώ

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες στο νομό Κοζάνης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Interactive Learning, στην πόλη της Κοζάνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 26-4-2014 οι προκριματικοί αγώνες στο νομό Κοζάνης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Interactive Learning, στην πόλη της Κοζάνης.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Ντοβόλης Πάρις, Περτσινίδης Θωμάς και Νίκου Φρειδερίκη οι οποίοι θα διαγωνιστούν με τους 100 καλύτερους της Ελλάδας στον Πανελλήνιο Τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις της Microsoft προκειμένου να αναδειχθούν οι δύο Εθνικοί Πρωταθλητές στο Word και στο Excel αντίστοιχα.

Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές κερδίζουν τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό στην Disneyland των Η.Π.Α., με δωρεάν έξοδα μετάβασης, διαμονής και συμμετοχής και θα διαγωνιστούν με τους Εθνικούς Πρωταθλητές άλλων ογδόντα εννέα (89) χωρών για την ανάδειξη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο Word και στο Excel με έπαθλα:

Για την 1η θέση: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $5.000

Για την 2η θέση: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $2.500

Για την 3η θέση: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $1.000

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας Παγκόσμιος Διαγωνισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες των μαθητών στις εφαρμογές του Microsoft Office. Διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά και απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές και φοιτητές ηλικίας 13 έως και 22 ετών. Στην Ελλάδα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και διοργανώνεται από την ACTA, τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και την Infotest που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις πιστοποιήσεις της Microsoft.

 

«Τεράστια επιτυχία της ελληνικής συμμετοχής!!! 3ος Παγκόσμιος Νικητής στον Παγκόσμιο Τελικό του Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist»

Την περίοδο 31 Ιουλίουμε 3 Αυγούστου 2013, στο ξενοδοχείο Gaylord National Resort and Convention Center στηνWashington τωνΗ.Π.Α,διοργανώθηκε οΤελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office.Ο Παγκόσμιος Τελικός διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα της Certiportκαι της Microsoft, με την παρουσία των μεγάλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής, όπως η Adobe, η Autodeskκαι η HewlettPackard. 

Η Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετείχε στον Παγκόσμιο Τελικό με τους Πανελλήνιους Πρωταθλητές στο MicrosoftWord(Δήμητρα Μαρή από το εκπαιδευτικό κέντρο SafePCEducation) και στο MicrosoftExcel(Χρήστος Φιαμέγκος από το εκπαιδευτικό κέντρο KNOWLEDGE DYNAMICS), οι οποίοι αναδείχθηκαν στον Πανελλήνιο Τελικό, που είχε διοργανωθεί στις 27 Απριλίου 2013 από την ACTAκαι την INFOTESTκαι έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις τηςMicrosoftHellas.

Οι εθνικοί μας Πρωταθλητές έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην Washingtonγια τον Παγκόσμιο Τελικό, όπου ταξίδεψαν και διέμειναν δωρεάν, με χορηγία της ACTA και της Infotest. Εκτός από το διαγωνιστικό σκέλος, όπου μέτρησαν τις δυνάμεις τους και ανταγωνίστηκαν με τους καλύτερους υποψήφιους όλου του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, όπως η επίσκεψη στο διάσημο Smithsonian Airand Space Museum.

Στο καθαρά διαγωνιστικό σκέλος του Διαγωνισμού, ο Εθνικός μας Πρωταθλητής  Χρήστος Φιαμέγκος αναδείχτηκε 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην ενότητα Excel2007 και του δίνουμε πολλά συγχαρητήρια!!!

Η επιτυχία του Χρήστου είναι τεράστια, αφού στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, συμμετείχαν συνολικά 650.000 μαθητές και φοιτητές από 100 χώρες. Στο δε Παγκόσμιο Τελικό, ο Χρήστος κατάφερε να πάρει την 3η θέση στην ενότητα του Excel, ανάμεσα στους εθνικούς πρωταθλητές των παραπάνω χωρών, που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για την ανάδειξη των καλύτερων χρηστών του MicrosoftOfficeσε όλο τον κόσμο! Ο Χρήστος, εκτός από την τεράστια αναγνώριση για την επιτυχία του, κέρδισε και ένα χρηματικό έπαθλο αξίας $1.000 για την ανάδειξή του στην κορυφαία τριάδα του κόσμου!

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, τόσο ο Χρήστος όσο και η Δήμητρα, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ότι θα ενθαρρύνουν τους συμμαθητές και συμφοιτητές τους να συμμετάσχουν στον επόμενο Παγκόσμιο Διαγωνισμό  MicrosoftOfficeSpecialist, να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους με την πιστοποίηση MicrosoftOfficeSpecialist, να αποκτήσουν το πιο δυνατό χαρτί για το βιογραφικό τους και να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Disneylandτων ΗΠΑστις 27-30 Ιουλίου 2014 για να συμμετάσχουν στον επόμενο Παγκόσμιο Τελικό και γιατί όχι, να γίνουν και αυτοί οι επόμενοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!!!

 

Ολοκληρώθηκε ο 1ος και 2ος κύκλος της θεωρητικής κατάρτισης των ωφελούμενων της δράσης: «Επιταγή κατάρτισης για νέους ανέργους 18-29 ετών», στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «INTERACTIVE LEARNING»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «INTERACTIVE  LEARNING», ο 1ος και 2ος κύκλος της θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών των ωφελούμενων της δράσης: «Επιταγή κατάρτισης για νέους ανέργους 18-29 ετών», η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τους Εθνικούς πόρους.

Οι καταρτιζόμενοι έλαβαν μέρος στις εξετάσεις, για την πιστοποίηση των προσόντων που απέκτησαν από την ACTA τεχνοβλαστό του ΑΠΘ, ενώ θα ακολουθήσει η πρακτική τους άσκηση διάρκειας 500 ωρών σε επιχειρήσεις για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, ώστε να βοηθηθούν στην ομαλή τους ένταξη στην αγορά εργασία.

Οι ωφελούμενοι θα επιδοτηθούν έως 2.700 Ευρω και οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν κανένα απολύτως κόστος καθ’ όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Για όσες δε επιχειρήσεις μετά τη πάροδο της πρακτικής άσκησης επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση εργασίας με τους ωφελούμενους του προγράμματος, προβλέπεται κάλυψη των ασφαλιστικών τους εισφορών έως ένα έτος. Οι δικαιούχοι του Voucher, καθώς και όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενταχτούν στους νέους κύκλους προγράμματος που διοργανώνει το Interactive  Learning, ως εγκεκριμένος πάροχος της δράσης μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο διαδικτυακό τόπο www.interactive.gr  ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 24610-49116 και στη διεύθυνση Ειρήνης και Κ. Δρίζη 1 (πεζόδρομος) Κοζάνη. Η θεωρητική κατάρτιση των ωφελουμένων στη θετική ενότητα: «Εξυπηρέτηση πελατών-τεχνικές πωλήσεων και επικοινωνίας», ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις για την πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν, από το φορέα πιστοποίησης προσόντων ACTA-τεχνοβλαστού του ΑΠΘ. Όπως τόνισε ο υπεύθυνος του Ιnteractive Learning κ.Γιάννης Ανδρονικίδης: «Σήμερα πλέον «το ξέρω» και «το μπορώ» δεν αρκεί απλά να το λέμε, αλλά και να το «πιστοποιούμε» από αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA-τεχνοβλαστός του ΑΠΘ.

Πηγή: http://www.kozan.gr/?p=116120

Ξεκίνησαν τα μαθήματα voucher για ανέργους 18-29 ετών

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Interactive Learning», ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο 2ος κατά σειρά κύκλος επιμορφωτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της δράσης, «Voucher για νέους ανέργους 18-29 ετών», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τους Εθνικούς πόρους.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι ωφελούμενοι νέοι άνεργοι, μέσω της θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών να αποκτήσουν εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί σήμερα η αγορά εργασίας.

Με την πρακτική άσκηση τους, που θα ακολουθήσει (διάρκειας 500 ωρών, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας σε επιχειρήσεις), θα αποκτήσουν αντίστοιχα την απαιτούμενη εργασιακή εμπειρία που θα τους διευκολύνει στην ομαλή τους ένταξη στην αγορά εργασίας, πράγμα που αποτελεί και τον τελικό στόχο του προγράμματος. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος όπως είπε μιλώντας στο Kozan.gr ο υπεύθυνος του Κέντρου Δια βίου Μάθησης Interactive Learning, κ. Γιάννης Ανδρονικίδης, οι ωφελούμενοι θα επιδοτηθούν με το ποσό των 2700 Ευρώ.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος που είναι κάτοχοι «της επιταγής κατάρτισης» και θέλουν να ενταχθούν στους επόμενους κύκλους των σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο χρονικό διάστημα, μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το Interactive Learning εγκεκριμένο πάροχο κατάρτισης του προγράμματος, στη διεύθυνση Ειρήνης και Δρίζη 1 (πεζόδρομος) Κοζάνη, η μέσω της ιστοσελίδας Interactive.gr., καθώς και στο τηλ. 24610-49116.

Πηγή:http://www.kozan.gr/?p=113526


Ενημερωτική  εκπομπή για το voucher 18-29

 

 
 
 
 
 
 
 
 
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de