Εξειδικευμένα Σεμινάρια

 Για να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω σεμινάρια συμπληρώστε τη φόρμα στα αριστερά αναγράφοντας ως μήνυμα το σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (V.I.P)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κάλυψη αναγκών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας για προστασία  φυσικών προσώπων μέσα από ειδικευμένες γνώσεις και βιωματικές ασκήσεις προσομοίωσης προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τα απαιτούμενα προσόντα για την άσκηση της παραπάνω δραστηριότητας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΕΣ

Ο υπάλληλος ιδιωτικής ασφάλειας εγκαταστάσεων αερολιμένα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας σε πρώτο επίπεδο, αλλά και ουσιαστικά αποτελεί τον πλέον νευραλγικό κρίκο ασφάλειας στην πραγματοποίηση ασφαλών αεροπορικών μεταφορών. 

ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η  ανάγκη ασφαλείας της ξενοδοχειακής εγκατάστασης, του προσωπικού και των πελατών της. Οι υπάλληλοι, άσχετα με το πόστο στο οποίο απασχολούνται, θα κληθούν πρώτοι να ανταποκριθούν σε έκτακτα γεγονότα ή εγκληματικές συμπεριφορές και ουσιαστικά να παρέχουν ασφάλεια σε πρόσωπα και αντικείμενα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2016-2017

Γίνε Φωτογράφος - Ιδικός ψηφιακών λήψεων μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τριών ( 3 ) κύκλων ,με συνολική διάρκεια εννέα (9) μηνών. Θα μάθεις να χειρίζεσαι άψογα την φωτογραφική σου μηχανή, θα ειδικευτείς σε τεχνικές λήψης, στη φωτογραφία πορτρέτου, τοπίου, διαφήμισης, στούντιο, still life, macro, ταξιδιωτική κλπ.

   

 

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de