Υγεία-Πρόνοια-Κοινωνική φροντίδα

  • Ιατρικός επισκέπτης

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη της ειδικότητας του Ιατρικού Επισκέπτη με ποιοτικούς όρους. Ο πιστοποιημένος γνωρίζει τη δομή και την οργάνωση των υπηρεσιών υγείας, τη λειτουργία των φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Επίσης με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο πιστοποιημένος γνωρίζει τις βασικές διαδικασίες της προσωπικής πώλησης και της ιατρικής επίσκεψης.

 

Πιστοποιήση:

CPR

Certified Pharmaceutical Representative - CPR
Πιστοποιημένος Ιατρικός Επισκέπτης

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


  • Ειδικόι πάροχοι Συμβουλευτικών υπηρεσιών υπηρεσιών

Η παροχή συμβουλών, στήριξης και βοήθειας είναι υπηρεσία συνδεδεμένη με όλους τους επαγγελματικούς τομείς που έχουν το χαρακτηριστικό να βοηθάνε έναν άνθρωπο ή μία ομάδα ανθρώπων ώστε να επιτύχει έναν επιθυμητό στόχο.

 Απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας καθώς και σε επαγγελματίες υγείας. Επίσης απευθύνεται σε όσους παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στα πλαίσια της εργασίας τους, αλλά και σε εθελοντές, επιστήμονες και επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο της κοινότητας.

 

Πιστοποιήση:

CPHS

Certified Professional in Helping Skills – CPHS
Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


  • Πάροχος Πρώτων Βοηθειών

Οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τις σύγχρονες και εγκεκριμένες μεθόδους παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Θα είναι ενημερωμένοι για τη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και θα πραγματοποιήσουν αποτελεσματική διαχείριση έκτακτων περιστατικών υγείας.

Πιστοποιήση:

CFAP

Certified First Aid Provider - CFAP
Πιστοποιημένος Πάροχος Πρώτων Βοηθειών

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


  • Ειδικός Αισθητικής Προσώπου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της αισθητικής προσώπου και μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου αισθητικής ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του αισθητικού. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της δερματολογίας και τη φυσιολογία των μερών του δέρματος, να αντιλαμβάνονται τυχόν δερματικά προβλήματα και να κατευθύνει ανάλογα τον πελάτη του, εφαρμόζουν πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας και αισθητικής που βασίζονται στον ηλεκτρισμό. Επίσης να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας κα να χρησιμοποιούν σωστά προϊόντα όπως κρέμες, μάσκες, καθαριστικά τζελ, λοσιόν περιποίησης προσώπου.

Πιστοποιήση:

CFBS

Certified Face Beauty Specialist - CFBS
Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Προσώπου

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


  • Ειδικός Spa

Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν την ανατομία και φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος, καθώς και τις βασικές αρχές δερματολογίας και παθολογίας, τις βασικές αρχές υγιεινής και προστασίας, τα είδη και τα προϊόντα καλλυντικών, καθώς και τις τεχνικές θεραπειών σώματος και προσώπου, τεχνικές επικοινωνίας και τεχνικές πώλησης και προώθησης υπηρεσιών Spa.

Πιστοποιήση:

CSS

Certified Spa Specialist - CSS
Πιστοποιημένος Ειδικός spa


  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τυχόν δερματικά προβλήματα και να κατευθύνουν ανάλογα τον πελάτη τους, να γνωρίζουν τη λειτουργία και φυσιολογία των μερών του σώματος, να εφαρμόζουν πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας και αισθητικής που βασίζονται στον ηλεκτρισμό και να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας. Επίσης θα γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σωστά προϊόντα όπως κρέμες, λάδια, τζελ περιποίησης σώματος, να αντιμετωπίζουν αισθητικά προβλήματα του δέρματος με τεχνικές όπως το μασάζ, θαλασσοθεραπεία, θερμοθεραπεία, πήλινγκ και τέλος να Χρησιμοποιούν τα κατάλληλα μέσα και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αποτρίχωσης.

Πιστοποιήση:

CBTDS

Certified Body Treatment and Depilation Specialist - CBTDS
Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Σώματος και Αποτρίχωσης

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de