ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ

  • ΠΩΛΗΤΗΣ

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να δημιουργήσει έναν πυρήνα επαγγελματιών στον τομέα των πωλήσεων. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις βασικές αρχές επικοινωνίας, να αντιλαμβάνονται τα αγοραστικά κίνητρα και τη διαδικασία λήψης της απόφασης αγοράς από τον πελάτη, να διαχειρίζονται τις αρνήσεις και τα παράπονα των πελατών να γνωρίζουν τους τύπους πελατών και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, να χρησιμοποιούν σωστά την τηλεφωνική επικοινωνία, ως βασικό εργαλείο για την επίτευξη του στόχου του και τέλος να αναγνωρίζουν τις προϋποθέσεις για το κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Πιστοποιήση:

CSP

Certified Sales Professional - CSP
Πιστοποιημένος Πωλητής

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ

 


  • ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

Στόχος του προγράμματος  αυτού είναι η σε βάθος κατανόηση των αρχών που διέπουν τόσο την τέχνη της κομμωτικής όσο και τη λειτουργία ενός κομμωτηρίου, μέσα από μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση.  Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Πιστοποιήση:

CHS

Certified Hair Specialist - CHS
Πιστοποιημένος Ειδικός Κομμωτικής Τέχνης - Κομμωτής

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


 

  • ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του μακιγιάζ και της αισθητικής προσώπου, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου αισθητικής ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του αισθητικού μακιγιάζ. 
Επιπλέον, έμπειροι αισθητικοί μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Πιστοποιήση:

CMS

Certified Make up Specialist - CMS
Πιστοποιημένος Ειδικός Μακιγιάζ

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


 

  • Πωλητής Ειδικός στα προιόντα Αισθητικής Άκρων και Ονυχοπλαστικής

Τα ωραία, περιποιημένα νύχια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας προσωπικής φροντίδας αλλά και διαχρονική επιταγή της μόδας. Η επιθυμία της σύγχρονης γυναίκας να έχει κάθε στιγμή όμορφα άκρα και να είναι ελκυστική έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των μεθόδων και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την αισθητική και την περιποίηση των άκρων. 

Πιστοποιήση:

CMPANS

Certified Manicure Pedicure & Artificial Nail Specialist - CMPANS
Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Άκρων και Ονυχοπλαστικής

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ

 

 

 

  • Σύμβουλος ηλεκτρονικού εμπορίου

O συμμετέχοντας θα είναι σε θέση να: πραγματοποιεί το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση της πολιτικής για την ασφάλεια του δικτυακού τόπου και των δεδομένων που μεταφέρονται, επιλέγει συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών, ενημερώνει, αξιολογεί τη λειτουργία και διαχειρίζεται το δικτυακό τόπο, επιλέγει τα κανάλια προώθησης, προσαρμόζει τις πολιτικές στην τρέχουσα νομοθεσία.

Πιστοποιήση:

CEC

Certified E-commerce Consultant - CEC
Πιστοποιημένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ


  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ - ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία σχεδιαστή μόδας / ενδυματολόγο/στυλίστα που θέλει να ξεχωρίσει στο χώρο του, αποκτώντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί το συγκεκριμένο επάγγελμα. Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν το Τεχνικό Σχέδιο Mόδας, την ελληνική και διεθνή ορολογία που χρησιμοποιείται στο χώρο της μόδας και τις βασικές αρχές εξυπηρέτησης πελατών και προώθησης πωλήσεων. Επίσης θα μπορούν να αναγνωρίζουν τους τύπους των υφασμάτων, να οργανώνουν να επιμελούνται ενδυματολογικά την παραγωγή ενδύματος. Τέλος θα διαθέτουν βασικές γνώσεις χρωματολογίας και ιστορίας ενδύματος καθώς και  γνώσεις ενδυματολογίας και Styling.

Πιστοποιήση:

CFDCSS

Certified Fashion Designer & Costume Stylist Specialist - CFDCSS
Πιστοποιημένος Ειδικός Σχεδιαστής Μόδας - Ενδυματολόγος - Στυλίστας

Φορέας Πιστοποίησης: ACTA, Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ

 


 
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de